Welcome Guest!
Кои се опциите за плаќање ?
Нашите сервиси може да ги купите директно преку нашиот web portal со вашата кредитна картичка или PayPal. Qhost.mk во соработка со CaSys и 2Checkout ги прифаќа сите дебитни и кредитни картички и ви нуди опција да платите со Visa, MasterCard, Maestro, VisaElectron или со вашата PayPal сметка.
Што е разликата помеѓу хостинг и ВПС ?
Хостинг пакетите се базирани на WHM/Cpanel и секој хостинг пакет има ограничени ресурси. Додека пак на ВПС немате ограничувања и имате на располагање ваши дедицирани ресурси. Доколку не знаете што е најдобро за вашиот сајт или имате повеќе прашања, ве молиме отворете тикет на нашата страна или контактирајте не на : contact@qhost.mk
Како можам да менаџирам со мојот ВПС ?
Секој виртуелен приватен сервер купен на нашата страна доаѓа со сопствен Веб панел кој што ви овозможува целосна контрола на вашиот ВПС и каде што можете да ги гледате сите податоци. ( Рестартирање , реинсталација, Логови, Статус на серверот, потрошен сообраќај, CPU/RAM/HDD оптеретеност и сл )
Дали можам да купам и домен со мојот хостинг ?
Qhost.mk во соработка со МарНет и ResselerClub ви нуди можност за регистрација на домашни како и странски домени по најдобри цени. Mинимален период за регистрација на домен е 1 година. Времето потребно за регистрација на домените е 24 часа.
Copyright © 2018 EM-ER Marketing DOO. All right reserved.