Виртуелни Сервери (KVM виртуализација)

За виртуализирање користиме KVM, која преставува најмоќна техника за виртуализирање
1 CPU Јадро
1 ГБ РАМ
15 ГБ SSD
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - KVM SSD 1 Износ Од 599.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
2 CPU Јадро
2 ГБ РАМ
20 ГБ SSD
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - KVM SSD 2 Износ Од 899.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
4 CPU Јадро
4 ГБ РАМ
35 ГБ SSD
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - KVM SSD 4 Износ Од 1499.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
6 CPU Јадро
6 ГБ РАМ
45 ГБ SSD
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - KVM SSD 6 Износ Од 2299.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ