QHost...

Веб Хостинг

Супер брза & стабилна инфраструктура за хостирање

месечно
годишно

Сите планови вклучуваат

 • c-Panel
 • Бизнис емаил
 • бесплатен SSL сертификат
 • Месечна резервна копија
 • Брзи SSD RAID 10
 • Поддршка 24/7/365
features карактеристики
20% попуст
Персонален SSD
закупи за 2 години (20% попуст)
ден 3199.00 годишно
Нарачај
 • ПРОСТОР
  20 GB SSD
 • ДАТА
  Неограничен сообраќај
 • ЕМАИЛ
  120 пораки на час
 • TLD
  3 Домени
премиум
Премиум SSD
закупи за 2 години (20% попуст)
ден 6999.00 годишно
Нарачај
 • ПРОСТОР
  80 GB SSD
 • ДАТА
  Неограничен сообраќај
 • ЕМАИЛ
  120 пораки на час
 • TLD
  15 Домени
dns redundant

Безбедена & супер-брза веб страна

Гигабитни портови litespeed кеширање, 99.99% uptime, почуствувај ја брзината на litespeed на нашите сервери


Mесечни резервни копии

Вашите податоци се важни, резервните копии се безбедно зачувани на бекап сервери со проширување до 48TB сервер за складирање, нудејќи целосна резервна копија.

backups

monitoring 24/7/365

24/7/365 Мониторинг

Мониторинг на серверот е клучно за бизнисот да работи беспрекорно, ние активно ги следиме ресурсите на серверот, безбедносните ажурирања, како и користењето на ресурсите.

СТАРТ
Одличен план за започнување бизнис
ден2399.00 /годишно
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • Домени
  1 додатен домен
 • Простор
  10GB SSD
 • Веб сервер
  Litespeed
ПЕРСОНАЛЕН
Хостирај до 3 додатни домени
ден3199.00 /годишно
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • Домени
  3 додатни домен
 • Простор
  20GB SSD
 • Веб сервер
  Litespeed
БИЗНИС
Наменет за бизнис корисници
ден4199.00 /годишно
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • Домени
  5 додатни домен
 • Простор
  50GB SSD
 • Веб сервер
  Litespeed
ПРЕМИУМ
Брзина и стабилност
ден6999.00 /годишно
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • Домени
  15 додатни домен
 • Простор
  80GB SSD
 • Веб сервер
  Litespeed

Зошто да не одберете нас?

Хостинг со неограничени можности, професионално решение за вашата веб-страна, супер брз веб-сервер.

Softaculous
Инсталација на скрипти

Softaculous е широко користен во индустријата за веб-хостинг и им помогна на милиони корисници да инсталираат апликации со кликнување на копче. Softaculous лесно се интегрира во водечките контролни панели како cPanel.

Litespeed
Супер брзи веб-страни

Litespeed кеширање, дедицирани линии, премиум 24/7/365 поддршка, сервери оптимизирани за најпопуларните платформи како wordpress, opencart и многу други, редовни резервни копии

Бесплатно
Миграција

Mиграција од вашиот стар хостинг, можете да ја проверите страницата за миграција за повеќе информации и податоци што ни се потребни за успешна миграција, без никаков прекин во текот на миграцијата.

CageFS
CageFS & Cloudlinux

Максимална заштита, CageFS е систем што го ограничува секој корисник во неговиот кафез. Секој кафез ќе биде целосно изолиран.CageFS нуди многу придобивки во однос на безбедноста и контролата на ресурсите како и максимална безбедност на клиентите.

spam
SpamAssassin

SpamAssassin e бесплатен широко користен интелигентен филтер за емаил пошта што користи разновиден опсег на тестови за да идентификува несакана масовна испратенa емаил пошта, попозната како Спам пред да стигне до вашето сандаче

builder
Напреден Website Builder

Изградете професионални веб-страници користејќи едитор за лесна употреба. Едноставен интерфејс drap and drop за да креирате прекрасни веб-страници без никакво техничко знаење. 616 готови теми од сите области, започнете со градење на вашата веб-страна.

Споредба
Старт
ден2399.00
Обнова 2399.00ден
Одличен план за започнување на бизнис
Нарачај
Персонален
ден3199.00
Обнова 3199.00ден
Одличен план за хостирање до 3 домени
Нарачај
Бизнис
ден4199.00
Обнова 4199.00ден
Хостинг за бизнис корисници
Нарачај
Премиум
ден6699.00
Обнова 6999.00ден
Моќен план за сите потреби
Нарачај
Домени
1 домен 3 домени 5 домени 15 домени
SSD простор
10GB SSD 20GB SSD 50GB SSD 80GB SSD
Entry Процеси
20 EP 40 EP 60 EP 80 EP
NPROC 50 100 150 200
RAM 512MB 1GB 1.5GB 3GB
Јадра 1 1.5 3 5
Сообраќај Неограничен Неограничен Неограничен Неограничен
бесплатен SSL сертификат
Автоматски бекап месечен
Број не емаил адреси Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Датабази 10 Mysql датабази Неограничено Неограничено Неограничено
auto WordPress оптимизан
x20 побрз веб сервер Litespeed
premium 24/7 тикет поддршка
Live Chat
Миграција
cPanel
Нарачај Нарачај Нарачај Нарачај

Технички каратеристики

Одлични перформанси, премиум хардвер, брз RAID 10 простор, неограничени можности

Софтвер PLUS
E-Commerce
Додатни карактеристики
Скенирање и заштита од вируси (real time scanning)
MagentoBruteforce детекција
1-клик инсталација на скрипти
OS CommerceSpamAssassin
Бесплатен Website креатор PrestaShop CSF & LFD
AutoBackup CubeCart, ZenCart, Agora DDoS mitigation

Често Поставувани прашања

Што преставува веб хостинг?
 • Веб-хостинг е неопходност за секоја веб-страна - тоа е физичката локација на вашата веб-страна на Интернет, центар за складирање преку Интернет. Услуга за веб хостинг е вид на услуга за хостирање преку Интернет што им овозможува на поединци и организации да ја направат својата веб-страна достапна преку светската мрежа. Веб-хостинг компаниите обезбедуваат простор на сервер во сопственост или изнајмен за потребите на клиенти, како и обезбедување на интернет конекција, обично во датацентри.

Разлика меѓу веб хостинг и виртуелен приватен сервер ?
 • Пакетите за хостирање се засноваат на WHM / CPanel и секој хостинг пакет има ограничени ресурси. Од друга страна, немате никакви ограничувања на вашите ВПС пакети и имате на располагање свои наменски ресурси. Ако имате прашања, која е најдобрата опција за вашата веб-страница може да не контактирате на contact@qhost.mk.

Веб-хостинг и автоматска надградба?
 • Нашите пакети за хостинг нудат опции за автоматска надградба, можете да ја надградите вашата услуга - да го зголемите пакетот за хостинг и да додадете повеќе ресурси (процесор, RAM меморија, простор, EP и многу повеќе) со еден клик

Рефундација на средства?
 • Ние нудиме гаранција за рефундација на парите ако не сте задоволни со нашата услуга во дадениот временски период (14 дена за веб хостинг)

Статистики

Горди сме што можеме да кажеме дека имаме наши сервери физички лоцирани, управуваме со серверите сами и не сме препродавачи на други сервери како што тоа го прават другите компании кои нудат хостинг.

254 задоволни клиенти од секаде во светот за многу краток период - продолжуваме да се зголемуваме.

бројот на сервери постојано се зголемува, нова опрема се инсталира редовно.

Веб страни кои ни веруваат, направи миграција и почуствувај ги нашите врвни перформанси.