QHost...
Веб Хостинг
Почнувајќи од:
ден2399.00/годишно
Повеќе Планови
 • Локација
  Македонија
 • ПРОСТОР
  10GB SSD
 • СООБРАЌАЈ
  Неограничен
 • ЕМАИЛ
  120 емаили на час
 • TLD
  1 Домен
 • Веб сервер
  LiteSpeed
препорачано
Дедициран Сервер 2X XEON® E5645
закупи годишно (20% попуст)
ДЕН6999.00 /месечно
Конфигурирај
 • Локација
  Македонија
 • CPU
  2.40Ghz 12c/24t
 • РАМ
  32GB
 • ДИСКОВИ
  1TB SAS
 • Конекција
  1Gbps конекција
Виртуелни Приватни Сервери
Почнувајќи од:
ден699.00 /месечно
Повеќе планови
 • Локација
  Македонија
 • CPU
  2 Јадра
 • РАМ
  2GB
 • ПРОСТОР
  30GB SSD
 • СООБРАЌАЈ
  *Неограничен

Виртуелни Приватни Сервери базирани на KVM технологија

Најдобро решение за вашиот бизнис. Виртуелни приватни сервери по пристапни цени.

Load Balancing
[1] KVM придобивки
Со KVM технологијата, вашите ресурси се дедицирани и не можат да бидат препродадени како што е случај со технологијата OpenVZ.
[2] Активација
Вашиот ВПС веднаш ќе се активира по уплатата. Нашиот систем ќе го инсталира вашиот посакуван оперативен сустем и ќе ги достави деталите преку емаил.
[3] Надградба
Може да направите надградба на вашиот ВПС во секое време од областа за клиенти. Процесот на надградба автоматски се прави по вашата регистрирана уплата. По надградбата, треба да го рестартирате вашиот ВПС за да се применат промените.

Зошто QHost?

Квалитетен хостинг за сите веб-платформи со најприфатлива цена ширум светот.

Премиум
Поддршка 24x7x365

Нашиот технички тим е достапен 24/7 за да одговори на сите ваши прашања и проблеми.

- Тикет Систем
- Live chat
- Телефонска Поддршка
- Емаил

Контролен Панел
Бесплатен WHM & cPanel

Сите веб хостинг планови се интегрирани со cpanel (најпопуларниот панел за менаџирање веб-страни), плановите за Менаџиран ВПС вклучуваат бесплатна WHM / Cpanel лиценца со целосна инсталација и конфигурација.

Performance
Оптимизан за максимум перформанси

Професионални решенија за хостирање со поддршка за најнова технологија за кеширање на содржина за вашите услуги. Веб хостинг плановите вклучуваат litespeed веб сервер.

Experience
Управување и менаџирање

Нашите години експертиза во серверско и мрежното управување се достапни за вас 24/7. Дозволете ни да се грижиме за вашиот интернет бизнис. QHost обезбедува врвна услуга за прифатлива цена.

Speed
Канали за комуникација

10 гигабитни врски и 10 канали за комуникација до водечките оператори и мрежите за размена на сообраќај ја гарантираат брзината / стабилноста и достапноста на нашата мрежа во секое време.

Scripts
Softaculous за cPanel

Softaculous е широко користен во индустријата за веб-хостинг и им помогна на милиони корисници да инсталираат апликации со кликнување на копче и лесно да се интегрираат во водечките контролни панели.

Датацентар со локација во Македонија

Високо безбеден објект, редундатно напојување, обучен и искусен технички тим, QHost обезбедува поддршка од 24/7 од највисоко ниво

Load Balancing