QHost...

Виртуелен Приватен Сервер (Linux)

Најдобро решение за вашиот бизнис. Виртуелни приватни сервери по пристапни цени и високи перформанси.
Карактеристики Конфигурирај ЧПП

ВПС 4 SSD
Моќност и перформанси
1299.00ден /месечно
Годишен (10% попуст)
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • CPU
  4 Јадра
 • RAM
  4GB
 • DISK
  50GB SSD
 • DATA
  4TB (1Gbps линија)
ВПС 6 SSD
Повеќе моќ, Повеќе ресурси
1999.00 ден /месечно
Годишен (10% попуст)
Нарачај
 • Локација
  Македонија
 • CPU
  6 Јадра
 • RAM
  6GB
 • DISK
  65GB SSD
 • DATA
  4TB (1Gbps линија)
recommended
ВПС 10 SSD
Високи перформанси
3199.00ден /месечно
Годишен (10% попуст)
Order now
 • Локација
  Македонија
 • CPU
  10 Јадра
 • RAM
  10GB
 • DISK
  100GB SSD
 • DATA
  7TB (1Gbps линија)

Лесна надградба според вашите потреби

Моќен панел за лесно управување, зголемете ги вашите ресурси во секое време со еден клик.

Можете да го надградите вашиот сервис во секое време од областа за клиенти. Процесот на надградба е автоматски, нашиот систем веднаш ќе ги додели посакуваните ресурси.

scalable

Автоматско активирање на улугата

Вашиот ВПС ќе биде активиран веднаш.

Нашиот систем автоматски ќе го инсталира вашиот посакуван оперативен систем и ќе ги достави деталите за вашиот сервис до вашиот емаил за неколку минути. Добивате целосна контрола над вашиот VPS, со root пристап за управување. Обезбеден е и целосен панел за управување за секоја операција, како рестартирање, лесна повторна инсталација на ОС, инсталирање контролен панел на веб-страница и многу повеќе.

provisioning

Премиум сообраќај, Редундатна инфраструктура, Супер брзи SSD

1 Gbps мрежна порта за оптимални брзини и перформанси, супер брзи SSD,серверски XEON CPUs

Моќна KVM техника на виртуализирање,дедицирани ресурси, целосна контрола врз вашиот ВПС, вашите ресурси се целосно изолирани во виртуелна средина за да ви овозможат извонредна стабилност и оптимални перформанси

redundant
QHost - Квалтетен Хостинг
Хостинг услуги во високо-обезбеден објект.

Технички спецификации

Имаме поддршка 24/7 за какви било проблеми со хардвер.

Карактеристики
Перформанси
Контролен Панел
Инсталација на оперативен систем со еден клик
SSD RAID 10 cPanel
Автоматска Активација
Tier III Датацентар VestaCP
Приватна мрежа Juniper Networks DirectAdmin
Брз VNC пристап DDos mitigation Plesk

Конфигурирај сам

Направи конфигурација според вашите потреби.

Јадра ---

РАМ ---

ПРОСТОР ---

СООБРАЌАј ---

Инсталација ---

Ип адреси---

месечно
ден
Инфо
Добиј попуст за подолг временски период
Нарачај

Често поставувани прашања?

Каква линија користат ВПС услугите ?
 • Сите VPS сервиси се опремени со 1гбпс линија за оптимална брзина. За сите ВПС услуги важи политика на фер употреба.

Контолен панел за менаџирање ?
 • За лесно управување, сите наши пакети користат Virtualizor контролен панел. Ние користиме KVM виртуелизација која е една од најмоќните технологии за виртуелизација. Со KVM технологијата, вашите ресурси се дедицирани и не можат да бидат препродадени како што е случај со технологијата OpenVZ.

Колку време е потребно за активирање на услугата?
 • Вашиот ВПС веднаш ќе се активира по уплатата. Нашиот систем ќе го инсталира вашиот посакуван оперативен систем и ќе ги достави деталите на вашата емаил адреса.

Дали е вклучено менаџирање (Менаџирана услуга)?
 • Менаџмент не е вклучено во нашите пакети, услугата се менаџира од страна на корисникот. Ако сакате да нарачате менаџирана услуга, погледнете менаџиран ВПС.

Како да повеќе ресурси за мојот ВПС?
 • Можете да го надградите вашиот сервис во секое време од областа за клиенти. Процесот на надградба е автоматски, нашиот систем веднаш ќе ги додели посакуваните ресурси.