QHost...

Дедицирани Сервери

Високи перформанси, флексибилни конфигурации, Dell хардвер.
Карактеристики Додатоци Highlights

Филтер
филтер

Одбери Модел

Локација

Одбери Диск

РАМ

linux
Intel Xeon E5645
12 Cores 24 Threads
6999.00ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x E5645
 • RAM
  32GB
 • DRIVES
  1TB SAS
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
windows
Intel Xeon E5645
12 Cores 24 Threads
8499.00ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x E5645
 • RAM
  32GB
 • DRIVES
  250GB SSD
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
special
managed
Intel Xeon E5645
12 Cores 24 Threads
11999.00ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x E5645
 • RAM
  64GB
 • DRIVES
  250GB SSD + 1TB SAS
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
linux
Xeon E5-2650L v2
20 Cores 40 Threads
16999.00ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x Xeon E5-2650L v2
 • RAM
  32GB
 • DRIVES
  1TB SAS
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
windows
Xeon E5-2650L v2
20 Cores 40 Threads
18999.00 ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x Xeon E5-2650L v2
 • RAM
  32GB
 • DRIVES
  500 GB SSD
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
managed
Xeon E5-2650L v2
20 Cores 40 Threads
19999.00 ден
Конфигурирај
 • CPU
  2x Xeon E5-2650L v2
 • RAM
  64GB
 • DRIVES
  500GB SSD + 1TB SAS
 • UPLINK
  1Gbps - Shared port
" No items could be found matching the criteria "

Брза активација, доверливост & DDOS заштита

Период на достава во рок од 24-48 работни часа.

Имаме поддршка 24/7 за какви било хардверски проблеми, сакаме нашите клиенти да бидат без никаков стрес од прекин на услугите. Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади (DDoS), ние нудиме основно филтрирање на DDoS на сите услуги. .

dns redundant

Перформанси, Безбедност & Ресурси

Сите сервери се опремени со 1Gbps линија за оптимална брзина и серверски процесори, RAM и SSD/SAS во RAID конфигурација.

Редундантно напојување, замена на хардвер и 99% гаранциja за UP-time.

За разлика од cloud, дедицираниот сервер ви нуди административен пристап и 100% дедицирани ресурси.

dns redundant

Дополнителни Опции

Брзина, безбедност, доверлив дедициран хостинг со многубројни опции

 • Контролен Панел
 • Мрежа
 • Хардвер
monitoring 24/7/365
Config
Избор на контролен панел

Cpanel/WHM, VestaCP, ISPmanager, DirectAdmin, Plesk, ISconfig. Webmin

Users
x20 Побрз веб сервер

Додадете поголема брзина на вашиот сервер, litespeed веб сервер, х20 побрз

Game Panel
Оптимизација и конфигурација

Бесплатна инсталација и конфигурација на одбраниот контролен панел.

performance

Редудантни Врски & Премиум сообраќај

Резервни системи, бидете сигурни дека вашата веб-страна секогаш ќе биде достапна

Повеќе опции за линии, од споделени линии до дуплекс дедицирани линии.

SSL Certificates

Game Panel

Dell хардвер, премиум SSD, ECC RAM, вклучен IPMI i многу повеќе

Game Panel

Enterprise класа rackmounted сервери, без десктоп компоненти, хардверот е целосно компатибилен за виртуелизација

idrac

IDRAC - Конекција преку LAN, локален пристап до вашиот сервер 24/7

NOC техничка поддршка

бесплатно
Бесплатна инсталација

Бесплатна инсталација на било кој оперативен систем, опција за инсталација на оперативен систем од ISO

OS installation

Choose any OS and we will install it for you we support (centOS, Ubuntu, Debian, Windows Server)

NOC
NOC Поддршка

NOC поддршка, ние обезбедуваме супериорна поддршка и мониторинг 24×7/365.

highlights
Процесори РАМ Дискови Месечно Достапност
HOT
2x E5654 2.40GHz Dell R710
32GB 250GB SSD 8499.00 ден Конфигурирај
SALE
2x E5-2650L v2 2.10GHz Dell R620
32GB 500GB SSD 18999.00 ден Конфигурирај
OUT
2x E5-2660 v2 2.20 GHz up to 3.00 GHz
64GB 1TB SSD 30999.00 ден Распродадено
OUT
2x E5-2650 v4 2.2GHz Dell | 16 Cores
128GB 2TB SAS 33999.00 ден Распродадено