699.00 МКД
за 1 година
СТАРТЕР ПЛАН
1 Хостиран Домеин
5 ГБ SSD Веб Простор
10 Мysql Бази
Неограничен Трансфер
10 Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија
1199.00 МКД
за 1 година
ПЕРСОНАЛЕН ПЛАН
3 Хостиран Домеин
10 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија
2599.00 МКД
за 1 година
БИЗНИС ПЛАН
5 Хостиран Домеин
15 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија
3999.00 МКД
за 1 година
ПРЕМИУМ ПЛАН
15 Хостиран Домеин
25 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија