Надградба на инфраструктура и инсталација на нова опрема

Почитувани,   Сакаме да ве известиме дека на ден 10 март 2023 во 00.00-01:00 часот ќе правиме надградба на мрежата и поставување на нова опрема. Постојано ја зголемуваме мрежата според потребите на ...

9th Mar 2023
Поставување на нова опрема

Почитувани,   Сакаме да ве информираме дека на 16.12.2020 во период од 23:00h - 24:00h ќе се поствува нова опрема нов свич Cisco 3850x. Очекуван прекин на мрежата ќе биде од 0 - 20 минути.   Се извинуваме за ...

16th Dec 2020
Надградба на мрежа и инсталација на нова опрема

Почитувани,   Сакаме да ве известиме дека на ден 30 ноември 2020 од 11:15-14:00 часот ќе правиме надградба на мрежата, и надградба на линиите. ВПС сервисите ќе бидат надградени со 1гбпс линија, ...

30th Nov 2020
Промоција - Виртуелен приватен сервер - VPS KVM 1 за само 499ден месечно!

  • Оперативен систем по ваша желба
  •  Virtualizor Контролен Панел
  •  Премиум сообраќај
  •  1 Gbps брзина
  •  Инстант активација
  •  24/7 Техничка подршка

Кликнете тука за купување

27th Feb 2019
1 2