Изберете го вашиот пакет

Професонални Веб хостинг пакети

Стартер План
2399.00МКД за 1 година

1 Хостиран Домеин
10 ГБ SSD Веб Простор
10 Мysql Бази
Неограничен Трансфер
10 Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Litespeed Веб Сервер
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија

Популарни
ПЕРСОНАЛЕН ПЛАН
3199.00МКД за 1 година

3 Хостиран Домеин
20 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Litespeed Веб Сервер
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија

БИЗНИС ПЛАН
4199.00МКД за 1 година

5 Хостиран Домеин
50 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Litespeed Веб Сервер
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија

ПРЕМИУМ ПЛАН
6999.00МКД за 1 година

15 Хостиран Домеин
80 ГБ SSD Веб Простор
Неограничен број на бази
Неограничен Трансфер
Неограничени Емаил Акаунти
Неограничен под-домени
cPanel - контрол панел
Litespeed Веб Сервер
Backup ( неделен backup )
Бесплатена миграција од веќе постоечки хостинг
Softaculous (1 - Клик инсталација на 300+ скрипти )
SSL - Бесплатен сертификат
SSD RAID 10 технологија