Виртуелни Сервери (KVM виртуализација)

За виртуализирање користиме KVM, која преставува најмоќна техника за виртуализирање
1 CPU Јадро
1 ГБ РАМ
40 ГБ Хард Диск
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - KVM WINDOWS 1 Износ 599.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
2 CPU Јадро
2 ГБ РАМ
50 ГБ Хард Диск
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - WINDOWS KVM 2 Износ 999.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
4 CPU Јадро
4 ГБ РАМ
80 ГБ Хард Диск
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - WINDOWS KVM 4 Износ 1799.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
6 CPU Јадро
6 ГБ РАМ
100 ГБ Хард Диск
1 Гбпс порт
Неограничен сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба (Win 2008 / 2008r2 / 2012 / 2012r2 / 2016..)
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор
ВПС - WINDOWS KVM 6 Износ Од 2299.00/mo
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ