Дедицирани Сервери по Најповолни Цени

дедицирани сервери со светски стандарди достапни за вас по најповолни цени.

DELL 2x Xeon® E5645 / 32 GB RAM / 1 TB SAS
Веќе од
6999.00МКД Месечно

6/12 CPU Јадра
32 GB RAM ECC
1000 GB SAS
Нeограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Гарантирано 99% Достапност
1 Гбпс Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ

DELL 2x Xeon® E5645 / 32 RAM / 250 SSD
Веќе од
8499.00МКД Месечно

6/12 CPU Cores/Threads
32 GB RAM ECC
250 SSD
Нeограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Гарантирано 99% Достапност
1Gbps Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ

DELL 2x Xeon® E5645 / 64 RAM / 250 SSD + 1 TB SAS
Веќе од
11999.00МКД Месечно

12/24 CPU Cores/Threads
64 GB RAM ECC
1000 GB SAS + 250 GB SSD
Нeограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Гарантирано 99% Достапност
1Gbps Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ

2 x Xeon® E5-2650L v2 / 32 GB RAM / 1 TB HDD
Веќе од
16999.00МКД Месечно

20/40 CPU Јадра
32 GB RAM
1 TB HDD SATA
Неограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Remote IPMI/KVM
Гарантирано 99% Достапност
1Gbps Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ

2 x Xeon® E5-2650L v2 /32 GB RAM / 500 GB SSD
Веќе од
18999.00МКД Месечно

20/40 CPU Јадра
32 GB RAM
500 ГБ SSD
Неограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Remote IPMI/KVM
Гарантирано 99% Достапност
1Gbps Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ

2 x Xeon® E5-2650L v2 / 64 GB RAM / 1 TB HDD 500 GB SSD
Веќе од
19999.00МКД Месечно

20/40 CPU Јадра
64 GB RAM
1 TB HDD + 500 GB SSD
Неограничен Трансфер
1 Дедицирана ИП
Remote IPMI/KVM
Гарантирано 99% Достапност
1Gbps Споделена линија
Активација за 24/48ч
*Цените се со вклучен ДДВ