Менаџирани планови

Популарни
Менаџиран План 1
Веќе од
2999.00МКД Месечно

4 CPU Јадра
4 GB РАМ
50 GB SSD
1 Gbps порта
3TB Сообраќај
Free Let's encrypt
Опција за x10 побрз веб сервер
Бесплатна миграција
Бесплатна резервна копија
Приватни именски опслужувачи
Целосно менаџиран
Бесплатна cPanel лиценца
Бесплатна Softaculous лиценца
Техничка поддршка

Менаџиран План 2
Веќе од
4199.00МКД Месечно

6 CPU Јадра
6 GB РАМ
70 GB SSD
1 Gbps порта
3TB Сообраќај
Free Let's encrypt
Опција за x10 побрз веб сервер
Бесплатна миграција
Бесплатна резервна копија
Приватни именски опслужувачи
Целосно менаџиран
Бесплатна cPanel лиценца
Бесплатна Softaculous лиценца
Техничка поддршка

Менаџиран План 3
Веќе од
5499.00МКД Месечно

8 CPU Јадра
8 GB РАМ
100 GB SSD
1 Gbps порта
5TB Сообраќај
Free Let's encrypt
Опција за x10 побрз веб сервер
Бесплатна миграција
Бесплатна резервна копија
Приватни именски опслужувачи
Целосно менаџиран
Бесплатна cPanel лиценца
Бесплатна Softaculous лиценца
Техничка поддршка