Виртуелни Сервери (KVM виртуализација)

За виртуализирање користиме KVM, која преставува најмоќна техника за виртуализирање

ВПС - KVM SSD 2
Веќе од
699.00МКД Месечно

2 CPU Јадро
2 ГБ РАМ
30 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
3ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор

ВПС - KVM SSD 3
Веќе од
999.00МКД Месечно

3 CPU Јадро
3 ГБ РАМ
40 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
3ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор

ВПС - KVM SSD 4
Веќе од
1299.00МКД Месечно

4 CPU Јадро
4 ГБ РАМ
50 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
4ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор

ВПС - KVM SSD 6
Веќе од
1999.00МКД Месечно

6 CPU Јадро
6 ГБ РАМ
65 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
4ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор

ВПС - KVM SSD 8
Веќе од
2499.00МКД Месечно

8 CPU Јадро
8 ГБ РАМ
80 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
5ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор

ВПС - KVM SSD 10
Веќе од
3199.00МКД Месечно

10 CPU Јадро
10 ГБ РАМ
100 ГБ SSD
1Gbps Споделена линија
7ТB сообраќај
Инстант Активација
Virtualizor Контролен Панел
Оперативен систем по ваша желба ( Debian / Centos / Ubuntu.. )
Техничка подршка
Контролен вебсајт панел по избор