Надградба на мрежа и инсталација на нова опрема

Почитувани,   Сакаме да ве известиме дека на ден 30 ноември 2020 од 11:15-14:00 часот ќе правиме надградба на мрежата, и надградба на линиите. ВПС сервисите ќе бидат надградени со 1гбпс линија, ...

30th Nov 2020