Почитувани,

 

Сакаме да ве известиме дека на ден 30 ноември 2020 од 11:15-14:00 часот ќе правиме надградба на мрежата, и надградба на линиите.

ВПС сервисите ќе бидат надградени со 1гбпс линија, капацитетот на мрежата ќе биде двојно зголемен.

Постојано ја зголемуваме мрежата според потребнте на корисниците за сервисите да фукнционираат беспрекорно.

 

Очекуван прекин на мрежата на хостинг сервисите и виртуелните приватни сервери ќе биде од 30 секунди до 6 мин.

Прекин на мрежата на дедицираните сервери нема да има. 

 

Се извинуваме за сите непријатности настанати, за сите прашања може да не контактирате на нашиот веб сајт.

 

Тимот на QHost.mk

 

Monday, November 30, 2020


« Back