Почитувани,

 

Сакаме да ве информираме дека на 16.12.2020 во период од 23:00h - 24:00h ќе се поствува нова опрема нов свич Cisco 3850x.

Очекуван прекин на мрежата ќе биде од 0 - 20 минути.

 

Се извинуваме за сите непријатности настанати.

 

Тимот на QHost.mk

 

 

Wednesday, December 16, 2020


« Back