domain

Inizia la ricerca del tuo nome di dominio ...

Giu 27º Инсталација на опрема, надградба на мрежа и хардвер ( Scheduled maintenance )

Почитувани,   Сакаме да ве известиме дека на ден 27 јуни 2023 во 15h.00h -15.30h часот ќе правиме надградба на мрежата и поставување на нова опрема, како и инсталација на нов хардвер. Постојано ја ...